ryan reynolds onayladı, deadpool 3 geliyor

ryan reynolds onayladı, deadpool 3 geliyor


anlat bakalım deadpool


Son olarak oyun dünyasının düzenine karşı çıkan bir karakteri canlandırdığı Free Guy’ın fragmanında gördüğümüz Ryan Reynolds, Deadpool 3’ün resmi olarak Marvel Stüdyoları’nda geliştirilmeye başladığını açıkladı.

Süper kahraman dünyasının kas gücünden çok çene gücüyle tanıdığımız karakteri Deadpool, iki filmiyle de uzun süre sinema gündemini meşgul etmişti. “Ya seversin ya nefret edersin” tarzı kahramanların arasında üst sıralarda yer alan Deadpool’dan olası bir devam filmi bekleyenlere güzel haberi ise bizzat Ryan Reynolds verdi. Marvel’ın uzun süredir korumaya çalıştığı yaş sınırına takılmadan bir film yapma geleneğini “director’s cut” versiyonuyla bozan ama “aslında o kadar da gerek yokmuş” o Deadpool’un devam filmi için Marvel Stüdyoları’nda başlamış.

Daha önce verdiği röportajlarında Üçüncü bir filmin gerçekleşme ihtimalini çok düşük buluyorum. Tek başına süper kahraman filmi yapmak çok daha zor. Umarım bir sonraki filmde Deadpool’da büyük bir ekibin parçası olur ya da X-Men evreninden güçlü bir kadın karakterle çalışmak beni çok mutlu eder.” yorumunu yapan Reynolds, haksız çıktığı için umarız mutludur.

Şu aşamada filmin konusu, oyuncuları ya da her hangi bir vizyon tarihi gibi detayların belirli olması için çok erken olduğunun altını çizen Reynolds, bakalım bu filmde solo mu takılacak yoksa başka bir süper kahraman grubunun peşine mi takılacak?