apple tv+’ın merakla beklenen dizisi little america’dan fragman

apple tv+’ın merakla beklenen dizisi little america’dan fragman


based on true story


Netflix, Amazon ve Hulu gibi dijital platformların yakaladığı büyük başarının ardından orijinal içerik alanına yönelen Apple’ın yeni streaming platformu Apple TV+, 1 Kasım’da yayın hayatına başlamıştı. 1 Kasım’dan bu yana The Morning ShowSeeDickinson ve For All Mankind gibi ilgi çekici yapımlarla izleyicilerin karşısına çıkan Apple TV+, işbu dizilere ikinci sezon onayı verirken orjinal içerik aramayı da ihmal etmiyor.

Isınma turlarını attığı 2019’dan sonra 2020 yılında pastadan daha büyük pay almak isteyen Apple TV+, Epic dergisinin yayınladığı gerçek hikayelerden esinlenerek Amerika’daki göçmenlerin yaşamlarını konu alan dizisi Little America’dan fragman yayınlandı. Merakla beklenen dizi 17 Ocak’ta Apple TV+’ta yayınlanmaya başlayacak. Birbirinden eğlenceli, romantik, şaşırtıcı hikayelerle seyircilerin karşısına çıkmaya hazırlanan Little America, birbirinden bağımsız 8 bölümden oluşacak.

Dizinin yapımcılığını Silicon Valley ve The Big Sick ile tanıdığımız Kumail Nanjiani ve Lee Eisenberg üstlenirken, dizinin oyuncu kadrosunda Zachary Quinto, Haaz Sleiman, Mélanie Laurent, Shaun Toub, Conphidance, Sherilyn Fenn gibi isimler yer alıyor. Daha yayınlanmadan ikinci sezon onayını almayı başaran Little America’nın ilgi çekici fragmanı bir tık aşağınızda: