darth vader dizisi mi geliyor?

darth vader dizisi mi geliyor?


karanlık tarafa geçer miyiz?


Şu sıralar Disney+’ta yayınlanmaya devam eden yılın flaş dizilerinden biri The Mandalorian ve geçtiğimiz hafta vizyona giren The Rise of Skywalker ile hem televizyonda hem de beyaz perdede adından sıkça söz edilen Star Wars evrenine yeni bir yapım ekleniyor olabilir.

Kaynaklarından aldığı haberlerle Ewan McGregor’ın Obi-Wan Kenobi’yi canlandıracağı yeni bir dizi üzerinde çalışıldığını ve Robert Pattinson’ın Batman’i canlandıracağı The Batman filmini, yapımlar duyurulmadan önce haber veren web sitesi We Got This Covered, yine aynı kaynaktan aldığı bir habere göre, Star Wars evreninin ikonik kötüsü Darth Vader’a odaklanacak bir dizi üzerinde çalışıldığını duyurdu.

Kaynağın belirttiği bir diğer haberse daha da heyecan verici. Orijinal üçlemede Darth Vader’ı seslendiren James Earl Jones’un ve eğer dizide flashback’lere yer verilirse, Anakin Skywalker’ı canlandıran Hayden Christensen’in da projede yer alması ihtimaller arasında.

Şimdilik kesinliği belli olmayan bu proje için resmi bir duyuru gelir ve karanlık tarafa geçer miyiz, ilerleyen günlerde öğreneceğiz.