peter sarsgaard the batman’in kadrosuna katıldı

peter sarsgaard the batman’in kadrosuna katıldı


herkes burada


Joker ve The Irisman’in ardından hakkında en çok konuşulan film ünvanını elinde bulunduran The Batman kadrosuna sevdiğimiz bir isim daha katıldı.

Robert Pattinson’ın Batman’i, Zoë Kravitz’in Catwoman’ı, Jeffrey Wright’ın Komiser Gordon’ı ve Paul Dano’un The Riddler’ı canlandıracağı The Batman’de başarılı aktör Peter Sarsgaard’ı izleyeceğiz.

Matt Reeves’in yönetmenliğini üstlendiği, son olarak Andy Serkis, Colin Farrell ve John Turturro’nun dahil olduğunu öğrendiğimiz filmde Peter Sarsgaard’ın canlandıracağı rolle ilgili bir detay paylaşılmadı. Dönen dedikodulara göre Sarsgaard’ı daha önce son olarak The Dark Knight’ta Aaron Eckhart’ın canlandırdığı Two-Face rolünde izleyeceğiz.

Bu dedikodular doğru çıkarsa kaderin cilvesi diyeceğimi bir olay da tesadüfi bir şekilde gerçekleşmiş olacak. Peter Sarsgaard’ın eşi Maggie Gyllenhaal, The Dark Knight da canlandırdığı Rachel Dawes karakteriyle filmde Aaron Eckhart aka Harvey Dent’in Joker’in sebep olduğu bir patlama ile Two-Face’e dönüşmesine sebep olmuştu. Hayat değil mi?…

Todd Phillips’in yönettiği Joaquin Phoenix’li Joker ile ya da herhangi bir DC filmi ile bir bağlantısı olmayacağı, kesin bir dille belirtilen filmin bir süper kahraman filminden çok detektiflik teması üzerine odaklanacağı filmle ilgili sahip olduğumuz ender bilgiler arasında. 25 Haziran 2021’de vizyona girmesi beklenen filmin kadrosuna daha kim dahil olacak merak içinde beklemedeyiz.