sanal gerçeklik oyunu ile twin peaks’in mistik dünyasına girmeye hazır olun

sanal gerçeklik oyunu ile twin peaks’in mistik dünyasına girmeye hazır olun


twin peaks vr


David Lynch’in 90’lı yıllarda yazıp yönettiği ve 25 yıl aradan sonra geri dönen dizisi Twin Peaks, yayınlandığı dönemdeki yankılarını günümüze taşımaya devam ediyor. Bir çok filme ve yönetmene ilham olan yapımın Collider Games, Showtime ve David Lynch iş birliğiyle sinema dünyasından sonra oyun dünyasına konuk olacağı açıklanmıştı.

Bilinçaltının derinliklerine seslenmeyi pek seven Lynch, korku ve gizem ögelerini harmanlayarak karşımıza Twin Peaks isimli bir kasaba çıkarmıştı. Dizideki mistik ve gerilimli havayı sanal gerçeklik ile daha da öteye taşıyacak Twin Peaks VR oyunundan ilk tanıtım yayınlandı. Twin Peaks’ten aşina olduğumuz mekanların, karakterlerin ve dizideki ikonik objelerin yer aldığı tanıtım videosuyla şimdiden kasabaya gitmiş kadar olduk diyebiliriz. Çeşitli bulmacaların yer aldığı bir kaçış odası şeklinde gelişecek oyun, ağırlıklı olarak dizinin 3. sezonunu işleyecek.

Showtime ve Collider Game’in yapımcılığını üstlendiği Twin Peaks VR, Steam platformundan 13 Aralık’ta satın alınabilecek. Sanal gerçeklik başlığı aracılığıyla oynanabilecek oyun, Twin Peaks hayranlarını epey sevindirip tatmin edeceğe benziyor bizden söylemesi. Merak edenler için oyunun tanıtım videosunu hemen aşağıya bıraktık.