scarlett johansson’lu black widow filminden ilk fragman

scarlett johansson’lu black widow filminden ilk fragman


romanoff ailesine merhaba diyelim


Avengers: Endgame ile bir süre mola verdiğimiz süper kahraman dünyasının merakla beklediğimiz spin-off filmlerinden olan Black Widow’dan ilk fragman paylaşıldı.

Avengers: Endgame’i izleyen sıkı Marvel hayranları Tony Stark için büyük bir cenaze töreni düzenlenirken Black Widow için aynı durumun yaşanmadığını hemen fark etmişlerdi. Filmin yönetmenleri Russo kardeşler, bunun nedeni olarak Natasha’ya veda etmek için koskoca bir film gerektiğini açıklamıştı. İşte o filmden ilk fragman karşımızda.

Scarlett Johansson ise yaptığı açıklamalarla filmin klasik bir Black Widow hikayesi olmayacağını, sadece Natasha Romanoff’un geçmişini anlatmayacağını ve tahmin edilenin aksine yüzeysel bir casusluk hikayesi olmayacağını açıklayarak merakımızı iki katına çıkarmıştı. Filmle ilgili “Bunun bir orijin filmi ya da casusluk hikayesi olmasını istemedim. Yüzeysel hissetmek istemedim. Film, kendini affetmekle, aileyle ilgili bir film.” diyerek bize ipucu veren Johansson, ilk fragmandan gördüğümüz kadarıyla bizleri kandırmamış.

“Bence hayatımız boyunca birçok kez yaşlanıyoruz ve bu anlar bizim için birer geçiş dönemi, arkamıza bakmadan ilerlemeye devam etmeniz lazım. Black Widow, ise bu filmde gerçek bir kriz döneminde. Araya sıkışmış durumda. Film boyunca kendisiyle ve onu Black Widow yapan her şeyle yüzleşerek, krizden kurtulmaya ve kendi benliğini bulmaya çalışıyor. Yani bu film, onun kendini bulma yolculuğu.” açıklamasını yapan Johansson’ı başrolünde izleyeceğimiz filmin yönetmen koltuğunda Cate Shortland yer alıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Johansson’un yanı sıra David Harbour, Rachel Weisz, William Hurt ve Florence Pugh gibi dikkat çekici isimler var. Saydığımız bütün bu isimler filmde Romanoff ailesinin bir üyesi olarak karşımıza çıkıyor ve kötü adamlara karşı bizim tarafımızda yer alıyor.

Black Widow’un vizyona tarihi 1 Mayıs 2020.