yollarını gözlediğimiz kaytranada, yeni albümünü bir tekliyle duyurdu

yollarını gözlediğimiz kaytranada, yeni albümünü bir tekliyle duyurdu


10% ft. kali uchis


Henüz sadece 27 yaşında olmasına rağmen ismini fi tarihinden beri bildiğimiz Kaytranada, uzun aradan sonra yeni bir albümle sahalara geri dönüyor. Bubba isimli yeni albümü öncesinde albümden 10% teklisini yayınlayan genç yetenek, kendisini özlediğimiz günlere cevap niteliğine bir tekliyle geri geldi.

2016’da yayınlamış olduğu 99.9% albümünde Anderson.Paak, BADBADNOTGOOD ve Little Dragon gibi isimlerle çalışan balarılı prodüktör, Kali Uchis‘in eşlik ettiği 10% ‘la enerjinin dozunu bir tık daha artırıyor. Yeni albümü Bubba’da Pharrel Williams, Mick Jenkins, Tinashe, Estelle, Chartlotte Day Wilson, GoldLink, SiR gibi isimlerle çalışan Kaytranada, görünüşe bakılırsa uzun bekleyişe değecek bir albümle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

10% teklisiyle albümün şarkı listesini de yayınlayan Kaytranada bu kez 17 şarkılık bir albümle geri dönecek. Bu albümde de çalıştığı isimlerle iştahımızı bir kat daha kabartan Louis Kevin Celestin’in yeni albümü için de öyle çok beklemeyeceğiz. Yeni albümü Bubba’nın 13 Aralık’ta yayınlanacağını söyleyen Kaytranada, albüm öncesi kavuşma niteliğindeki yeni teklisiyle işte burada.

Bubba:

  1.  DO IT
  2. the Music [ft. Iman Omari]
  3. Go DJ [ft. SiR]
  4. Gray Area [ft. Mick Jenkins]
  5. Puff Lah
  6. 10% [ft. Kali Uchis]
  7. Need It [ft. Masego]
  8. Taste [ft. VanJess]
  9. Oh No [ft. Estelle]
  10. What You Need [ft. Charlotte Day Wilson]
  11. Vex Oh [ft. GoldLink, Eight9Fly and ARI PenSmith]
  12. Scared to Death
  13. Freefall [ft. Durand Bernard]
  14. Culture [ft. Teedra Moses]
  15. The Worst in Me [ft. Tinashe]
  16. September 21
  17. Midsection [ft. Pharrell Williams]