billie eilish oscar gecesinde sahnede olacak

billie eilish oscar gecesinde sahnede olacak


tutabilene aşk olsun


Geçen hafta sonu Grammy ödüllerini silip süpüren, yeni James Bond filmi No Time To Die için de bir şarkı yazacak Billie Eilish, 9 Şubat’ta gerçekleşecek Oscar ödül töreninde sahne alacak. Önceden duyurulan sanatçılardan Randy Newman, Elton John ve Cynthia Erivo gibi isimlerin aksine son dakika golü olarak gelen Eilish, başarı ivmesini daha da yukarılara çıkarmaya kararlı gözüküyor.

View this post on Instagram

?

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish) on

Ödül töreninde sahne alacak diğer isimlerin aksine Akademi En İyi Orijinal Parça ödülü adayı olmayan Eilish, zaten geçen hafta sonu aldığı altı ödülden sonra daha fazlasına ihtiyacı varmış gibi durmuyor. Bu hızlı çıkışın henüz 18 yaşındaki Eilish’i nasıl etkileyeceği henüz belirsiz olsa da yakın zamanda durmaya niyeti yokmuş gibi gözüküyor.

2019 yılında çıkan When We All Fall Asleep, Where Do We Go? ile gönülleri fetheden Eilish’in albümünün tamamı ve Grammy’lerdeki canlı performansını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz. Bu yıl içinde yeni albüm çalışmalarına başlayacağını ama 2020 içinde bir albüm yayınlamayacağının altını çizen Eilish’i Apple TV+’ın albümün kayıt sürecine odaklandığı belgelesiyle yakın zamanda izleyeceğiz.