melissa mccarthy ve nicole kidman, nine perfect strangers için bir araya geliyor

melissa mccarthy ve nicole kidman, nine perfect strangers için bir araya geliyor


big little lies'ın ekibinden


İki Oscar adaylığı bulunan başarılı oyuncu Melissa McCarthy, Nicole Kidman’ın başrolünde yer alacağı ve Big Little Lies’ın yazarı Liane Moriarty’nin romanından uyarlanacak Nine Perfect Strangers isimli dizinin oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Son olarak gerçek bir hikayeden beyaz perdeye aktarılan Bombshell’de izlediğimiz Nicole Kidman, bir önceki televizyon projesi olan Big Little Lies ile 2017 ve 2018’in en çok konuşulan isimlerinden biri olmuştu. Estirdiği fırtınaların yanında performansıyla Altın Küre ve Emmy ödüllerini de evine götüren Nicole Kidman, televizyon dünyasına epey ısınmış gözüküyor.

Yolu bir kez daha Big Little Lies ekibi ile kesişecek Kidman’ın aynı zamanda yapımcılığını da üstlendiği Nine Perfect Strangers’ın senaryosu Big Little Lies ekibinden David E. Kelley, Edge of Tomorrow ve Ford v Ferrari filmlerinin senaristi John Henry Butterworth ve Samantha Strauss kaleme alacak.

Son yıllarda komedi filmlerindeki başarılı performansıyla kendisini bol bol andığımız Melissa McCarthy’nin Kidman’a eşlik edeceği Nine Perfect Strangers, aynı zamanda Melissa McCarthy’nin Emmy ödüllü Mike & Molly’den sonra dizi dünyasına geri döndüğü proje olacak.

Hayatlarını düzene sokmak isteyen dokuz yabancının tedavi ve değişim için gittikleri bir sağlık merkezinde yaşanan olayları merkezine alacak dizinin merkezinde on günlük dinlenme programı için merkeze gelen bu dokuz yabancının başında ise müşterilerinin yorgun zihin ve vücutlarını tedavi etmeyi kendisine görev edinen Masha yer alacak. Başta her şeyin normal gittiği bu on günlük tedavi süresi tabii ki bir sürü beklenmedik ve saçma olaya ev sahipliği yapacak.

Dizide Nicole Kidman, sağlık merkezinin yöneticisi Masha karakterine hayat verirken; Melissa McCarthy de tedavi olmaya gelen dokuz yabancıdan biri olan Francis karakterini canlandıracak. Streaming dünyasının popüler kanallarından Hulu üzerinden yayınlanacak dizinin ne zaman ekranlara geleceği şimdilik belirsiz.