yeni wes anderson filmi the french dispatch’in süresi dört saat olabilir

yeni wes anderson filmi the french dispatch’in süresi dört saat olabilir


hatta iki film bile olabilir


Bir süredir kendisini unutturan Wes Anderson ve yeni filmi The French Dispatch’ten taze haberler var.

Tilda Swinton, Saoirse Ronan, Bill Murray, Frances McDormand, Benicio del Toro, Timothée Chalamet, Kate Winslet, Adrien Brody, Owen Wilson, Willem Dafoe, Christopher Waltz, Elisabeth Moss ve Lea Seydoux gibi devasa ama bir Wes Anderson filmi için de klasik diyebileceğimiz bir kadroya sahip olan filmin süresi ve vizyona geliş şekli ile değişik bilgiler ortaya çıktı.

Hayali bir 20. yüzyıl Fransız şehrinde geçecek ve The French Dispatch isimli bir dergide çalışan gazetecilere odaklanacak film, gazeteciliğe bir aşk mektubu kıvamında olacak. Vizyon tarihi belli olmasa da bu yıl bitmeden izleyeceğimize kesin gözüyle baktığımız filmin IMDB sayfasında The French Dispatch’in süresi 4 saat 1 dakika olarak güncellendi. İlk bölümü 1 saat 57 dakika, ikinci bölümü de 2 saat 4 dakika olmak üzere iki parça olarak yayınlanacağı detayı da yer alan sayfada ayrıca filmin 5 saat 25 dakikalık bir “directors cut” versiyonun olduğu da sayfada yer alıyor.

Şu anda 118 dakikalık süresiyle Wes Anderson’ın en uzun filmi ünvanını elinde tutan Steve Zissou ile The Life Aquatic, paylaşılan bu bilgiler doğruysa ilk sırayı The French Dispatch’e kaptıracak.