xl recordings, yıldız isimleri bir araya getirdiği yeni bir toplama albüm yayınlıyor

xl recordings, yıldız isimleri bir araya getirdiği yeni bir toplama albüm yayınlıyor


ilk tekli de yayında


Kaliteli müziğin yıkılmaz kalesi XL Recordings’in 2018 yılının başında yayınladığı Everything Is Recorded isimli toplama albümünün ikincisi geliyor.

Müzik dünyasının başlıca plak şirketlerinden olan ve günümüzde dinlediğimiz birçok kaliteli ismi bünyesinde barındıran XL Recordings’in patronu Richard Russell; ilk albümde Sampha, Giggs, Ibeyi, Obongjayar, Wiki ve Syd, Albarn, Peter Gabriel, Damon Albarn, Kamasi Washington, Owen Pallett ve daha bir çok isimi bir araya getirmişti. Bu saydığımız isimlerin albümlerini XL Recordings etiketiyle yayınlamasının yanı sıra hepsinin kankilik görevini de üstlenen Russell’a bu albümde A.K. Paul, Penny Rimbaud, FLOHIO, James Massiah, Berwyn, Maria Somerville, Kean Kavanagh, Ghostface Killah ve Infinite Coles gibi isimler eşlik edecek.

FRIDAY FOREVER ismini taşıyacak albüm, cuma gecesi 21.46’da başlayıp ertesi gün 11:59 da biten bir hikayeyi anlatacak. Albümden Ghostface Killah ve Infinite Coles imzasını taşıyan ilk tekliyi hemen aşağıda bulabilirisiniz.