bill & ted face the music’ten yeni bir görsel var

bill & ted face the music’ten yeni bir görsel var


21 ağustos’u bekliyoruz


Son yıllarda aksiyon filmlerinin aranan ismi olan Keanu Reeves ve hiçbir yerde aranmayan Alex Winter’ı 29 yıl sonra tekrar buluşturacak Bill & Ted serisinin üçüncü filmi Bill & Ted Face the Music’ten yeni bir görsel paylaşıldı.

Bill & Ted’s Excellent Adventure ve Bill & Ted’s Bogus Journey filmlerinden uzun yıllar sonra tekrar izleyiciyle buluşmaya hazırlanan filmde, ikili bu kez yetişkin bireyler olarak izleyici karşısına çıkacak. Yönetmen koltuğunda Dean Parisot’nun yer aldığı film, gezegeni kurtarmak için bir şarkı yaratmaya çalışan ikilinin geleceğe gidip şarkının işe yarayıp yaramadığını kontrol edecekleri yeni bir macerayı takip edecek. Paylaşılan yeni görselde Bill ve Ted’i, muhtemelen bir düğünde, arkalarında koca bir çan ve çeşitli enstrümanlarla birlikte görüyoruz.

İki kafadarı canlandıran Keanu Reeves ve Alex Winter’ın yanı sıra William Sadler, Amy Stoch ve Hal Landon Jr., orijinal filmdeki rolleri Death, Missy ve Ted’in babası polis memuru Chet Logan ile geri dönerken, kadroya yeni katılan isimler arasında Samara Weaving, Brigette Lundy-Paine, Beck Bennett, Kid Cudi, Anthony Carrigan, Jayma Mays ve Jillian Bell gibi isimler de var.

Bill ve Ted’in 29 yıl sonra yeni bir macera ile geri döneceği Bill & Ted Face the Music, 21 Ağustos’ta vizyona girecek.