hans zimmer imzalı james bond soundtrack’i 27 mart’ta yayınlanacak

hans zimmer imzalı james bond soundtrack’i 27 mart’ta yayınlanacak


buyursun gelsin


Son yıllarda filmin içeriğinden ve hikayesinden çok yapım sürecinde yaşananlarla ön plana çıksa da Daniel Craig’in son ve Bond filmlerinin 25.si olması sebebiyle ayrı bir yere sahip olan No Time To Die’ın son ve bizi en mutlu eden haberlerinden biri, filmin müzikleri için son dakikada da olsa Hans Zimmer’la el sıkışılması olmuştu.

Filmin yönetmeni Cary Fukunaga ile daha önce Beasts of No Nation’da çalışan Dan Romer’ın yerine projeye dahil olan Hans Zimmer, yanında bir de Johnny Marr ve yapımcı Steve Mazzaro’yu getirerek dosta düşmana “Şimdi izleyin beni!” mesajı vermişti. Serinin 58 yıllık tarihinde ilk kez film post prodüksiyon aşamasındayken filmin müziklerini yapan ismin değişikliğine tanık olurken Zimmer imzası taşıyacak James Bond Soundtrack’inin çıkış tarihi belli oldu. 2 Nisan’da beyaz perded yerini alacak filmin soundtrack’i 27 Mart’ta dijital ve fiziksel platformlarda yerini alacak.

Daniel Craig’in yanında Léa SeydouxBen WishawLashana LynchAna de ArmasNaomie HarrisJeffrey WrightRalph Fiennes ve Rami Malek’li oyuncu kadrosuyla göz kamaştıran No Time to Die’ın soundtrack albümü gelene kadar filmin Billie Eilish ve Finneas imzalı tema müziğini dinleyelim, dinletelim.