jane campion’ın netflix filminin kadrosu genişliyor

jane campion’ın netflix filminin kadrosu genişliyor


the power of the dog


2009 yapımı Bright Star’dan sonra sadece yaratıcısı olduğu Top of the Lake dizisinin yönetmenliğini üstlenen Oscar ödüllü Jane Campion, yıllar sonra yeni filmi The Power of the Dog ile yönetmen koltuğuna tekrar oturuyor.

Campion’ın uyarlama senaryosunu da yazacağı The Power of the Dog’un başrollerinde Benedict Cumberbatch, Paul Dano ve Elizabeth Moss’un yer alacağı duyurulmuş, daha sonra ise kadroda değişiklik yapılarak Dano ve Moss yerine Jesse Plemons ve Kirsten Dunst ikilisinin filmde Cumberbatch ile birlikte başrol olarak yer alacağı haberi gelmişti.

Netflix üzerinden yayınlanacak filmin kadrosuna katılan yeni isimler arasında ise; son olarak 6 Oscar adaylı Jojo Rabbit’te oyunculuğu ile göz dolduran Thomasin McKenzie ve Dolemite Is My Name’de karşımıza çıkan Kodi Smit-McPhee gibi genç yetenekler var. Bu ikilinin yanı sıra; Frances Conroy, Keith Carradine, Peter Carroll ve Adam Beach gibi isimler de filmde izleyeceğimiz diğer oyuncular.

Thomas Savage’ın romanından uyarlanan film, birbirinden pek de haz etmeyen iki kardeşe odaklanacak. Kardeşlerden George, dul ve çocuklu bir kadın olan Rose ile evlenip Rose’u ve çocuğunu kardeşi Phil ile yaşadığı eve davet edince Phil, George ve Rose’un evliliğini dağıtmaya çalışacak.

2021’de yayınlanması planlanan The Power of the Dog’un çekimlerine ne zaman başlanacağı ve Netflix’te yayınlanmadan önce sinema salonlarında vizyona girip girmeyeceği ise şu an belirsiz.