john travolta, kevin hart’ın başrolünde olduğu die hart’ın kadrosuna katıldı

john travolta, kevin hart’ın başrolünde olduğu die hart’ın kadrosuna katıldı


hard değil, hart


Son yıllarda rol aldığı aşırı kötü filmlerle kariyerini giderek dibe sürükleyerek Nicolas Cage’i tahtından etmeye hayli yaklaşan John Travolta, Quibi platformunun hazırladığı aksiyon-komedi dizisi Die Hart’ta Kevin Hart ile başrolü paylaşacak.

Uzun dizilere, filmlere bağlanma problemi yaşayan izleyiciler için yemekte, yolda, gün içinde kendinizi nadasa bırakırken ya da yemek siparişinin gelmesini beklerken geçen kısa sürelerde izlemelik 7-10 dakikalık bölümler sunmayı planlayan yeni streaming platformu Quibi, yapımlarını bir bir duyurmaya devam ediyor.

Platformun yakın zamanda duyurusunu yaptığı Die Hart, komedi filmlerindeki yan rollerden sıkılan kurgusal bir Kevin Hart’ın, hayalini kurduğu bir aksiyon filminde rol alma çabasına odaklanıyor. Dizide bahsi geçen kurgusal Kevin Hart’ı tabii ki Kevin Hart’ın kendisi canlandıracak. John Travolta ise aksiyon oyuncularını eğiten bir okulun işletmesinden sorumlu olan çılgın bir eğitmeni canlandıracak.

Hart’ın yapımcılığını da üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Eric Appel oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Tripper Clancy ve Derek Kolstad yazacak.

6 Nisan’da yayın hayatına başlayacak Quibi’de yayınlanacak olan Die Hart’ın yayın tarihi ise şimdilik belirsiz.