mission impossible 7’ye corona virüsü şoku

mission impossible 7’ye corona virüsü şoku


geçmiş olsun


Hakkındaki gizem perdesinin bir türlü aralanmadığı ama son iki filmle tekrar yükselişe geçen Mission Impossible serisinin, çekimleri 2019’un başından beri devam eden yeni filminin çekimleri Corona Virüsü tehdidiyle ertelendi.

Mission Impossible’ın gediklilerinden olan yapımcı ve senaryo yazarı Christopher McQuarrie’ın başında olduğu ve son olarak Guardians of the Galaxy serisinde Mantis rolüne hayat veren Pom Klementieff’in ekibe dahil olmasıyla gündeme gelen filmin yakası beladan kurtulmuyor. Altıncı filmde kolunu bacağını kıran ve çekimlere ara vermek zorunda kalan film ekibini yedinci filmde de Corona Virüsü vurdu.

Venedik’te üç haftalık bir çekim programı olan ekip, Avrupa Kıtası’nda virüsün en yoğun olarak yaşandığı yer İtalya’da virüsün kendini iyiden iyiye göstermesiyle filmin çekimlerini süresiz bir şekilde ertelemek zorunda kaldı. Hem çekim ekibinin hem de bölge halkının sağlığına tehdit oluşturmamak üzere böyle bir karar aldığını açıklayan yapım şirketi konuyla alakalı minik bir basın metni de paylaştı.

Tom Cruise, Rebecca Ferguson, Nicholas Hoult, Hayley Atwell ve Shea Whigham gibi eski ve yeni ismleri izleyeceğimiz filmin vizyon tarihi bu olaylardan önce 23 Temmuz 2021 idi. Bu aksaklık filmin vizyon tarihini erteleyecek mi konusunda ise henüz bir açıklama yapılmadı.