yeni westworld sezonunun posteri yayınlandı

yeni westworld sezonunun posteri yayınlandı


free will is not free


HBO’nun fenomen dizilerinden Westworld, 15 Mart’ta başlayacak 3. sezonu öncesi bizleri heyecanlandıracak bir yeni sezon posteri paylaştı. “Özgür irade özgür değildir.” diyerek bizleri tekrar derin düşüncelere sevk eden ve adeta yeni sezonda izleyeceklerimizi bir fragman gibi özetleyen posterde büyük binaların önünde diz çökmüş bir robot var.

Westworld son paylaştığı fragmanda şirketin kurucusu ve Westword’ün kadrosuna katılan en yeni isim olan Liam Dempsey Sr.’ın 2. sezonda bozulan düzeni geri getirmek için verilerin nasıl kullanıldığını bize göstermişti. Evan Rachel Wood, Anthony Hopkins, Jeffrey Wright, Thandie Newton, Ed Harris, Tessa Thompson ve Breaking Bad’in Jesse Pinkman’ı Aaron Paul’un yer aldığı yeni sezonda Vincent Cassel, Jefferson Mays, Scott Mescudi, Lena Waithe gibi isimleri de göreceğiz.

İlk iki sezonunda robotik teknolojiler ve yapay zeka etrafında şekillenen dizi, üçüncü sezonuyla bizleri ilk başta karşılayan tema parklarının parçası olduğu dış dünyaya adımlarını atacak gibi gözüküyor. İlk sezonlarındaki başarısıyla HBO’nun gurur kaynağı olan ve neredeyse iki yıl aradan sonra yayınlanacak yeni sezonu için dizinin yaratıcılarından biri olan Jonathan Nolan “Blade Runner bu sezonun en büyük ilham kaynaklarından biri oldu” açıklamasını yaparak bizlere ayrı bir merak etme sebebi vermişti.