emily blunt ve dwayne johnson’lı jungle cruise’dan yeni bir fragman var

emily blunt ve dwayne johnson’lı jungle cruise’dan yeni bir fragman var


24 temmuz'da vizyonda


Disneyland tema parkında yer alan Pirates of the Carribbean ve Tomorrowland’i sinemaya uyarlayan Disney, parkın Adventureland kısmında bulunan Jungle Cruise isimli eğlence turunu da beyaz perdeye taşımaya hazırlanıyor.

Şu sıralar adı A Quiet Place Part 2 ile sıkça anılan Emily Blunt ve Hollywood’un en çok kazanan ve kazandıran yıldızı Dwayne Johnson’ın kadrosunda yer aldığı Jungle Cruise, 20. yüzyıl başlarında şifalı güçleri olduğuna inanılan Hayat Ağacı’nı aramak üzere Amazon ormanlarına giden üç kişilik bir ekibin maceralarına odaklanıyor.

Oyuncu kadrosunda Emily Blunt ve Dwayne Johnson’ın yanı sıra Jesse Plemons, Paul Giamatti, Edgar Ramirez, Jack Whitehall ve Veronica Falcon gibi isimlerin de yer aldığı Jungle Cruise’un yönetmenliğini ise; Orphan, Unknown ve The Shallows gibi yapımların yönetmeni Jaume Collet-Serra üstleniyor.

Senaryosunu Glenn Ficarra, Michael Green ve John Requa üçlüsünün birlikte kaleme aldığı Jungle Cruise, 24 Temmuz’da vizyona girecek. Filmden gelen yeni fragman için aşağı alalım.