stranger things’in robin’i maya hawke, ilk albümünü duyurdu

stranger things’in robin’i maya hawke, ilk albümünü duyurdu


yeni tekliyi de önden yolladı


Müzik dünyasıyla fazlasıyla içli dışlı olan Stranger Things ekibinin üçüncü sezonda hayatımıza giren ve bu durumdan fazlasıyla memnun kaldığımız Robin’i Maya Hawke, sırasıyla yayınladığı teklilerinden sonra ilk albümünü resmi olarak duyurdu.

Stay Open ve To Love A Boy isimli iki şarkısını 2019 yazında dinleme şansı yakaladığımız Hawke, bu teklilerin yer alacağı Blush’ın 19 Haziran’da yayınlanacağını paylaştı. Albüm için Norah Jones ve Melody Gardot gibi isimlerle çalışan şarkı sözü yazarı Jesse Harris’le birlikte stüdyoya giren genç yıldız, bütün sürecin yanlışlıkla hayata geçtiğini paylaştı. “İkimiz de şarkı yazmaya devam ettik çünkü bunun hayatımıza neşe getirdiğini fark ettik. Bunları biriktirmek ve bu neşeyi başkalarıyla paylaşmak bize harika hissettirdi. ” açıklamasıyla albümün hangi duygularla ortaya çıktığını da paylaşan Hawke, bu duyuruyu da öyle eli boş yapmadı.

By Myself isimli yeni teklisini şarkıya çekilen video ile paylaşan Hawke, Amanda Kramer’ın yönetmenliğini üstlendiği videoya konu olan şarkı için “Bu şarkı benim kendime verdiğim gizli mesajlardan oluşuyor” yorumunu yaptı. Babası Ethan Hawke, annesi Uma Thurman olunca bir insanın böyle yetenekli olmaması zaten kaçınılmaz.

19 Haziran’da yayınlanacak Blush’ı erkenden sipariş etmek isterseniz buraya, yeni tekli By Myself’i dinlemek içinse sizi hemen aşağı alalım.