after work ekibinin online sergisi temas, online ziyaretçilerini bekliyor

after work ekibinin online sergisi temas, online ziyaretçilerini bekliyor


corona günlerinde sanat


“Bağımsız işler vardiyası” mottosuyla üretimlerine başlayan After Work, dijital ortamda, sadece browser’ınız üzerinden herhangi bir maske ya da eldiven takmadan gezebileceğiniz ilk sergisi Temas’ı kullanıma açtı.

Fotoğraf ve dijital sanatlar üzerine çalışan Sude Belkıs ve motion design, animasyon, grafik tasarım, kolaj ve fotoğraf gibi alanlarda iş üreten Yasin Arıbuğa ikilisinin ortak çalışmasından doğan After Work’ün ilk online sergisinde; Piknik Works, Asena Doğan, Glennis, Yağmur Güçlü ve Selin Çınar işleri ile yer alıyor.

İsmini tahmin edebileceğimiz gibi corona virüsü salgını askıya aldığımız “social distance” kavramından alan Temas, girişte kolonya ikram edilmesiyle kalbimizi kazanıyor. Bu ikramdan sonra gönül rahatlığıyla gezdiğimiz sergide ziyaretçileri 3D, grafik ve illüstrasyon gibi farklı disiplinlerden işler bekliyor.

Sergiyi gezdikten sonra ya da önce ziyaretçi defterine yorumunuzu ya da sevginizi bırakabileceğiniz sergiyi ve sergide yer alan sanatçılar ile işlerinin detaylarına buradan göz atabilirsiniz.