tom misch ve yussef dayes’ten albüm öncesi freddie gibbs destekli tekli

tom misch ve yussef dayes’ten albüm öncesi freddie gibbs destekli tekli


nightrider


2018 çıkışlı albümü Geography ile playtuşu ofisinde bol bol dinlediğimiz Tom Misch, daha popüler janrlarla jazz ve funk’ı harmanladığı işleriyle gönlümüze taht kurmuştu. Son yılların en heyecan verici isimlerinden biri olan Yussef Dayes ile baş başa verdiği What Kinda Music’ten hali hazırda üç tekli çıkarmış olan sanatçı; What Kinda Music, Lift Off ve Kyiv’le iştahımızı kabartmıştı. Şimdi ise ikili yanlarına Freddie Gibbs’i de aldıkları yeni bir tekliyle karşımızda.

Nightrider isimli tekli Jack Brown ve James Neilson’ın emeğinin geçtiği tatlı bir video ile birlikte geldi. Biraz da hip hop rüzgarları estirelim diyerek yanlarına Gibbs’i de ekleyen ikili geçtiğimiz iki teklide ara verdiği vokale de geri dönüyor. Yağ gibi akan parçada Misch’in gitardaki meşhur dokunuşlarını ve inanılmaz rahat vokallerini duyabiliyoruz. Bunun üstüne Yussef Dayes’in davullarını ve Freddie Gibbs’in vokalini ekleyince on numara bir şarkı karşımıza çıkıyor.

24 Nisan’da Beyond The Groove/Blue Note etiketiyle çıkacak olan albümü daha bir hevesle beklememize sebep olan tekliyi hemen aşağıda dinleyebilirsiniz.