travis scott ve kid cudi, yeni şarkıları için fortnite’ta buluştu

travis scott ve kid cudi, yeni şarkıları için fortnite’ta buluştu


the scotts


Hip hop dünyasının en hype isimlerinden Travis Scott, Kid Cudi ile birlikte kaydettikleri ve muhtemelen ikilinin ortak projesine dönüşecek THE SCOTTS’ı dün akşam paylaştı. Şarkının kendisinden daha ilginç olan ise Scott’ın şarkıyı paylaştığı mecra oldu.

İkilinin Travis Scott’ın 2016’da yayınladığı Birds In The Trap Sing McNight albümünden sonra ikinci kez bir araya geldiği The Scotts, ikilinin isim ve soy isminin birleşiminden oluşuyor. Scott, Astronomical isimli sanal turnesi kapsamında Perşembe gecesi şarkı prömiyeri ile başlayan ve önümüzdeki 24 saat boyunca birkaç kez aktif olacak özel bir etkilik ile şarkısını bir süredir dünyanın en popüler online oyunlarından biri olan ve popüler kültürle de yolu sık sık kesişen Fortnite üzerinden duyurdu.

Daha önce de Fortnite evrenine dahil olan ve sanal dünya ile bu yakın teması sevdiğini düşündüğümüz Travis Scott, diğer rapçilerden izlediği farklı ve etkili pazarlama taktiğiyle tanınırlığını müzik dünyasının dışına başarıyla taşıyor gibi gözüküyor.

Buyrun şarkıya…