brockhampton’dan biri jpegmafia’lı iki yeni tekli

brockhampton’dan biri jpegmafia’lı iki yeni tekli


chain on / hold me & fishbone


Müzik dünyasının yeni Odd Future’u olma yolunda emin adımlarla ilerleyen ve gelecekte solo işleriyle de hakkında bol bol konuşacağımız BROCKHAMPTON, karantinada yaratıcılığını konuşturduğu iki yeni şarkı yayınladı.

Son olarak Dua Lipa ile kaydettikleri Remix şarkısını yayınlayan Teksaslı alternatif hip-hop grubu, kısa sürede büyük bir dinleyici kitlesine ulaşmış ve dört yıla sığdırdığı altı albümle büyük beğeni toplamıştı. Ameer Vann’ın olaylı bir şekilde gruptan ayrılmasının ardından yola Kevin Abstract, Matt Champion, Bearface ve Joba gibi kemik üyelerinden oluşan 10 kişilik kadrosuyla devam eden BROCKHAMPTON, yayınladığı iki yeni şarkıdan chain on / hold me de yanına yine kendileri gibi hip hop dünyasının yükselen isimlerinden JPEGMAFIA’yı konuk ediyor.

Bol ve tanıdık sample’lar ile dolu olan şarkıya, ikinci tekli olarak grubun kendi başına çalıp söylediği daha downtempo bir atmosferde seyreden fishbone eşlik ediyor. Geçtiğimi dört yıla, üç tanesi 2017’de olmak üzre 6 albüm sığdıran grubun 2020’yi de boş geçmeyeceğini düşünerek yeni şarkıları hemen aşağı bırakıyoruz.