evil dead’in yeni filminin artık bir adı ve yönetmeni var

evil dead’in yeni filminin artık bir adı ve yönetmeni var


evil dead now


İlk filmi 38 sene önce çekilen ve bugüne kadar güncelliğini koruyan Evil Dead’le ilgili olarak projenin tapusunu elinde bulunduran Sam Raimi, yeni film sinyallerini geçen sene vermişti. 1987 ve ’92’deki başarılı devam filmlerinden sonra 2013’te Fede Alvarez’in arkasında bulunduğu yeniden çevrim herkesi şaşırtarak on yılın en iyi korku filmleri arasına girmişti. Şimdi ise Evil Dead, yeni bir yeniden çevrimle 2020’li yılları da boş geçmemeye hazırlanıyor.

Serinin has kahramanı Bruce Campbell’in verdiği habere göre, Evil Dead Now ismi verilen filmin yazar ve yönetmeniyse The Hole in the Ground’dan tanıdığımız Lee Cronin olacak. Raimi tarafından özenle seçildiği belirtilen Cronin’e kamera arkasında Campbell’in yardım etme ihtimali olsa da, sanatçı bundan sonra serinin kendi ayakları üzerinde durmak zorunda olduğunun altını çizdi.

Farklı başkahramanlara yer açılabileceği için bunun özgürlük vaat eden bir durum olduğunu da ekleyen Campbell, odak noktalarının bu kahramanların normal insanlar olduğu ve bunu kaybetmek istemediklerini de söyledi. Evil Dead Now’ın, orijinal üçlemeyle veya Fede Álvarez’in çektiği yeniden çevrimle hiçbir bağlantısı olmayacağını paylaşan Raimi, filmin yeni bir Evil Dead hikayesini izleyicinin beğenisine sunacağını açıkladı.

2015’te yayın hayatına başlayan ve üç sezondan sonra yanlış bir kararla son verilen Ash vs. Evil-Dead’den sonra seriden elini çekmiş olan Campbell birçok hayranı hayal kırıklığına uğratmıştı. Kadrosu ve yapım takvimiyle ilgili henüz bir bilgi bulunmayan filmle ilgili haberleri bekliyoruz.