netflix’in will ferrell ve rachel mcadams’lı eurovision filminden ilk fragman yayınlandı

netflix’in will ferrell ve rachel mcadams’lı eurovision filminden ilk fragman yayınlandı


everyway that netflix can


Her sene birbirinden kötü şarkıları birbirleriyle yarıştırmasının yanı sıra sosyal medyada türlü şakalara da konu olan, Avrupa’nın en büyük şarkı yarışması Eurovision, bu sene korona virüsten dolayı iptal edilmiş olsa da Netflix yapımı bir komedi/müzikal filmi ile tekrar gündemde yer almaya hazırlanıyor. Will Ferrell ve Rachel McAdams’ın başrollerini üstlendiği Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga’dan ilk fragman yayınlandı.

Ünlü olma hayali ile yanıp tutuşan ve ülkelerini temsil etmek üzere Eurovision’a katılmaya hak kazanan İzlanda’lı iki müzisyene odaklanacak Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga; 2Pac, Maroon 5 ve Elton John gibi isimlerin müzik videolarını hazırlamasının yanı sıra The Change-Up ve Wedding Crashers gibi filmlere de imza atan David Dobkin yönetmenliğinde çekilmiş. Ferrell ve McAdams’ın yanı sıra Dan Stevens, Demi Lovato ve Pierce Brosnan gibi isimlerin de yer aldığı filmin senaryosunu ise Ferrell ile birlikte Saturday Night Live yazarlarından Andrew Steele kaleme almış.

Soundtrack’i ile birlikte 26 Haziran’da Netflix’te yayınlanacak Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga’nın ilk fragmanı, birkaç hafta önce yayınlanan Volcano Man müzik videosu ile birlikte hemen aşağıda.