yeni la priest şarkısı ve videosuyla mutsuz dans yeteneklerimizi sergiliyoruz

yeni la priest şarkısı ve videosuyla mutsuz dans yeteneklerimizi sergiliyoruz


rubber sky


2008’de yayınladığı Fantasy Black Channel isimli albümüyle, “Tek albümlük mucizeler” kategorisine ayağının tozuyla giren Late of the Pier’ın esas adamlarından Sam Dust’ın solo projesi LA Priest, geçtiğimiz hafta sürpriz bir şarkı + video kombosuyla gönlümüzü mest etmişti. Arayı fazla açmadan yeni bir şarkı ve video yayınlayan Dust, bu sefer daha yüksek tempolu bir şarkı ile karşımızda.

Albümün açılış şarkısı olacağını öğrendiğimiz Beginning ve videosuyla aklımızda albüme dair fikirlerin şekillenmeye başladığı GENE’in üçüncü teklisi olan Rubber Sky, daha önce dinlediğimiz teklilere göre biraz daha hızlı bir şarkı. Mutsuz dans tanımının hakkını veren şarkının yönetmenliğini de kendisi üstlenen Sam Dust, uzun süredir ortalıklarda olmamanın hakkını verecek gibi gözüküyor.

2015’te ilk albümü Inji’yi, 2016 da en az kendisi kadar sevdiğimiz bir başka isim olan Connan Mockasin’le birlikte Soft Hair projesini paylaşan LA Priest, malum albümü kendi icadı olan ve albümle aynı ismi taşıyan bir drum machine’le kaydetmiş. Yapımcılığını Erol Alkan’a emanet edilen GENE, 5 Haziran’da tüm platformalarda yerini almış olacak