the white stripes’tan sonra en iyi duo spotify’dan geldi!

the white stripes’tan sonra en iyi duo spotify’dan geldi!


sevgilim premium duo üyeliği yaptıralım mı?


Fani hayatlarımıza ritim getiren, günümüzü müzikle şenlendirmemiz için elimizden tutan koca yürekli Spotify çiftlere özel yeni Premium paketini sundu; Premium Duo!

Sevgililer için tasarlanan Premium Duo’nun ücreti aylık 23.99 TL olacak. Bu paketle, bir üyelik kapsamında ayrı Premium hesapları olan kullanıcılar, Spotify dünyasını beraber keşfederken bir yandan da sadece iki üye için düzenli olarak güncellenen çalma listesi Duo Mix’e özel erişim gibi avantajlara da sahip olacak.

Üye olmak için spotify.com/duo adresini ziyaret edip, oradaki adımları izlemeniz yeterli. Fakat bu pakete üye olmak için aynı adreste oturuyor olmanız lazımmış. Long distance’cılar bu habere bir tık üzülebilir bizden söylemesi…

Spotify, Premium paketi daha önce hiç denememiş kullanıcılar için Premium Duo’yu bir ay ücretsiz kullanma imkanı sağlıyor. Hali hazırdaki Premium kullanıcılar da kendi hesapları üzerinden üyeliklerini Premium Duo olarak değiştirebiliyor.

Premium Duo’ya geçince “Eski listelerim gider mi?” diye düşünenleri de üzmeyen Spotify, daha önce kaydettikleri müzik, podcast, çalma listeleri ve önerileri içeren Premium hesaplarını da tutmalarına imkan sağlıyor.