elisabeth moss ve blumhouse’un yolu yeni bir proje için tekrar kesişiyor

elisabeth moss ve blumhouse’un yolu yeni bir proje için tekrar kesişiyor


mrs. march


2020’yi The Invisible Man ve Shirley filmleriyle kapatan Elisabeth Moss, son olarak gerilim filmi Run Rabbit Run‘ın oyuncu kadrosuna katılmıştı. Hız kesmeden televizyon dünyasına da elini atan Moss, Candy ve The Shining Girls dizilerinin başrolünde yer alacağını açıklamış ve takvimini iyice doldurmuştu. yeni gelen haberler Moss’u televizyonda daha uzun süre göreceğimizin altını çizer nitelikte.

Yukarıda adı geçen bu yapımlara dün bir yenisi daha eklendi. The Invisible Man gibi Blumhouse Productions yapımı bir psikolojik gerilim filmi olan Mrs. March’ın kadrosunda yer alacağı açıklanan Elisabeth Moss, yaptığı açıklamada kitabı bir oturuşta bitirdiğini ve yüksek tempolu hikayesinden dolayı epey etkilendiğini paylaştı.

Virginia Feito‘nun aynı adlı romanından uyarlanacak Mrs. March’ta Elisabeth Moss, kocasının çoksatan son romanının tiksindirici ana karakterinin kendisinden esinlenmiş olabileceğini fark ettikten sonra hayatı alt üst olan, New York’un zengin semtlerinden birinde ev hanımı olarak lüks bir hayat yaşayan Bayan March’ı canlandıracak.

Henüz yönetmeni ve kadrodaki diğer oyuncular gibi detayların belli olmadığı yapımın Moss’un yoğun programını da düşünürsek 2021’in ikinci yarısında huz kazanacağını tahmin edebiliriz.