chris pine ve thandie newton, aynı projede buluşuyor

chris pine ve thandie newton, aynı projede buluşuyor


all the old knives


Star Trek ve Wonder Woman gibi büyük franchise’larda yer alarak sonunda hak ettiği ilgiyi gören Chris Pine, yine kendisi gibi uzun süre boyunca ikinci planda kalan ve Westworld’deki performansıyla göz dolduran Thandie Newton’la yeni bir projede yer alacak. İkili, Janus Metz’in yöneteceği Amazon Studios filmi All The Old Knives’da başrolü paylaşacak.

All the Old Knives, Olen Steinhauer’in aynı isimli romanından uyarlanmış bir casus-korku filmi. Ajan eski sevgilileri oynayacak Pine ve Newton, akşam yemeği eşliğinde birlikte casusluk ve sevgililik yaptıkları eski günleri konuşurken, bir klasik olarak olaylar şiddetleniyor. Pine’ın projeyle daha uzun süreli bağlara sahip olduğu biliniyor, 2017’de aynı proje için Michelle Williams’la birlikte çalışması konuşuluyordu. Newton yeni dahil edilmiş gözüküyor.

Yayın tarihi belli olmayan film, Metz’in ZeroZeroZero serisinden sonra Amazon’la ikinci işi olacak. Pine’ın ise Don’t Worry Darling, The Saint ve Newsflash gibi yapımlarla dolu bir programı bulunuyor. Newton’ı ise Westworld’de devam ettiği rolün yanı sıra Reminiscence isimli bilim-kurgu filminde de göreceğiz.