the lord of the rings: the rings of power, üçüncü sezon onayını kaptı

the lord of the rings: the rings of power, üçüncü sezon onayını kaptı


izliyor musunuz?


The Lord of the Rings: The Rings of Power“ın ikinci sezonu bu yılın sonlarına doğru Prime Video‘da yayınlanacak, ancak yayıncı üçüncü sezon için şimdiden girişimlerde bulunuyor. Dizinin baş yapımcıları ve yürütücüleri Patrick McKay ve J.D. Payne, Amazon Studios ile yeni bir genel anlaşma imzaladı. Yazar odası çalışmalarına resmi olarak başlamamış olsa da, Payne ve McKay’in üçüncü sezon için bir hikaye taslağı üzerinde çalıştıkları belirtiliyor.

 

İkilinin yeni anlaşması, kendi şirketleri olan 10:40 PM Productions’ı resmen başlatacak. Anlaşma Amazon’a önümüzdeki üç yıl boyunca özel bir öncelik tanıyor.

 

Amazon MGM Studios TV başkanı Vernon Sanders yaptığı açıklamada şunları söyledi: “JD ve Patrick ile bu olağanüstü yolculuğa beş buçuk yıldan fazla bir süre önce başladık ve asla arkamıza bakmadık. Vizyonlarının kapsamı ve ölçeği ve The Rings of Power’ın elde ettiği muazzam küresel başarı karşısında hayrete düşmeye devam ediyoruz. Prime Video kullanıcılarının JD ve Patrick’in ikinci sezon ve sonrasında inşa etmeye devam ettikleri destansı macera ve yüksek riskli dramayı deneyimlemeleri için sabırsızlanıyoruz..”

 

“The Rings of Power” dünya çapında 1 Eylül’de yayın hayatına başladı. Yayıncı kuruluşa göre, her bölgede en çok izlenen Amazon Orijinali oldu.

 

İlk sezon pandemi sırasında Yeni Zelanda’da çekildi. İkinci sezonun çekimleri Birleşik Krallık’a taşındı. Üçüncü sezonun da Birleşik Krallık’ta Shepperton’daki yeni bir prodüksiyon tesisinde çekilmesi bekleniyor.