kült yapım the x-files, animasyon dünyasına taşınıyor

kült yapım the x-files, animasyon dünyasına taşınıyor


yine izleriz


Bilim kurgu denince akla ilk gelen televizyon yapımlarından biri olan The X-Files, belki uzun zaman önce ömrünün sonuna geldi ama meme’ler ve şakalarla hala hayatımızın bir parçası.

“The X-Files: Albuquerque” ismiyle hayata geçecek proje şimdiden tam bir sezon için anlaşma sağlamış durumda. Dizi, X-Files vakalarını Mulder ve Scully’nin uğraşamayacağı kadar tuhaf, gülünç ve komik bir şekilde araştıran uyumsuz ajanlarla dolu bir ofis etrafında dönecek ve temelde X-Files’ın B ekibinin hikayesini anlatacak. Yani Ajan Mulder ve Ajan Scully, bu evrenin merkezindeki isimler olmayacak.

“X-Files”ın yaratıcısı Chris Carter, projenin bizzat başında yer alırken, Rocky Russo ve Jeremy Sosenko da yazar ve yönetici yapımcı olarak projede yer alacak. Fox’taki “X-Files” serisinin de bir parçası olan Gabe Harsh’ın da parçası olacağı dizide Gillian Anderson ve David Duchovny’nin projeye dahil olup olmayacağı şimdilik belirsiz.

Yakın zamanda bol görselli ve fragmanlı yeni haberler görmeyi beklediğimiz The X-Files: Albuquerque’yi yakın takipteyiz.