lars ulrich en sevmediği metallica şarkısını açıkladı

lars ulrich en sevmediği metallica şarkısını açıkladı


sen ne dersen doğrudur


Daha önce Sad But True’yu en sevdiği Metallica şarkısı ilan eden Lars Ulrich, bu sefer de en haz etmediği şarkıyı paylaştı.

Vulture iledergisine verdiği röportajda kendisine yöneltilen “Bir daha asla duymak istemediği Metallica şarkısı”nın sorulması üzerine, …And Justice for All, albümünden Eye of the Beholder’ın garip düzenlemesi ve alakasız yerlerde gelen zaman değişimleri nedeniyle en garip ve duymak, çalmak istemediği şarkı olduğunu paylaştı.

Şarkıya karşı olan pasif agresif öfkesini “Bu şarkıyı nerede duyarsam duysam, kulağa bir tür – sanırım ona aşırı saygısızlık etmek istemiyoruz –  zorlama geliyor. Yuvarlak bir deliğe kare bir çivi koymuşsun gibi. İki farklı temposu var gibi görünüyor. Girişte ve dizelerde bir tür 4/4 hissi var ve sonra koroların daha çok vals temposundaki gibi olduğunu düşünüyorum. Kelimenin tam anlamıyla iki farklı dünyanın birbirine sürtünmesi gibi geliyor. Bende yarattığı hiç gerçekten çok değişik. O şarkının büyük bir hayranı olmadığımı rahatlıkla söyleyebilirim.” şeklinde paylaşan Ulrich’in yorumları ne kadar doğru hep birlikte şarkıyı dinleyip görelim.