madonna filmini bizzat madonna’nın kendisi yönetecek

madonna filmini bizzat madonna’nın kendisi yönetecek


madonna'yı madonna'dan daha iyi kim anlatabilir?


62 yaşındaki pop starın bir süredir gündemde olan biyografik filminden detaylar gelmeye devam ediyor. Elimizdeki en taze bilgi filmin yönetmen koltuğunda da bizzat Madonna’nın yer alacağı yönünde.

Senaryosunu Juno filminin senaristi Diablo Cody ile kaleme almaya başlayan Madonna, odağında müzik olan bir senaryo yazdıklarını açıkladı. İlk söylentilere göre, Michigan’dan New York’a taşınarak başladığı kariyeri, Jean-Michel Basquiat ile olan ilişkisi, ‘’Like A Virgin’ ve Vogue’ hiti, salon dansı kültürünün müziğine nasıl yön verdiği ve Evita müzikalinde Andrew Lloyd Weber ile çalıştığı yıllar, filmin odağındaki konulardan olacak.

“Müzik hep devam etmemi sağladı, sanat ise bana yaşadığımı hissettiriyor.” diyor ve filmde erkek-egemen bir sektörde kendisini bir sanatçı olarak nasıl yetiştirdiğini izleyeceğimizi söylüyor.

Biyografik filmin başrolü için Ozark dizisinden tanıdığımız Emmy ödüllü oyuncu Julia Garner düşünülüyor.

Biyografik film dünyasına Bohemian Rhapsody’den sonra adım atarak 1-0 geriden geliyor olma ihtimalini göz önünde bulunduruyoruz Madonna’nın. Öte yandan sanatçının üçüncü yönetmenlik deneyimi olacak projeyi merakla bekliyoruz.