tom cruise, yeni mission impossible filminin çekimlerine dublörsüz devam ediyor

tom cruise, yeni mission impossible filminin çekimlerine dublörsüz devam ediyor


uçan adam tom cruise


Mission Impossible serisinin 7. filminin çekimleri malum sebeplerden ötürü uzunca bir süre ertelenmişti. Film setinin İtalya’dan İngiltere’ye taşınmasının ardından kollarını tekrar sıvayan ekip, Norveç’teki çekimlerden yeni bir video paylaştı. Adrenalin ibresinin 180’e vurduğu videoda serinin yıldızı Tom Cruise, uçurum kenarına kurulan bir platformdan motosikletle atlıyor. Yine birbirinden tehlikeli aksiyonların içine dublör kullanmadan giren 58 yaşındaki ünlü aktör, bu görüntülerin ardından sosyal medyada en çok konuşulan ismi olmayı başardı.

Norveç haber sitesi NGTV’nin paylaştığı görüntülerde Tom Cruise’u motosikletliyle birlikte büyük bir rampadan atlarken görüyoruz. Cruise havada kısa bir süre süzüldükten sonra paraşütünü açıyor ve yere süzülüyor. Kullandığı motorsiklet ise, paramparça olmuş vaziyette. The Sun’a konuşan yerel halktan bir kişi ise şu ifadeleri kullandı: ” Çılgınca bir şeydi. Deniz seviyesinin 1000 metre yüksekliğinde, uçurum kenarından direkt aşağıya doğru atladı. Havada motosikletin tekerleklerini görebiliyordunuz.” Norveç medyası ayrıca Tom Cruise’un paraşütle atlama ve helikopterden atlama gibi sahneler de çektiğini bildirdi.

Mission Impossible serisinin 7. ve 8. filmlerinin çekileceği geçtiğimiz sene duyurulmuştu. İki filmin de senaryosunu yazıp yönetecek isim Christopher McQuarrie. Henüz filmlerin konuları ile ilgili bir açıklama yapılmasa da 19 Kasım 2021 ve 4 Kasım 2022′de vizyona girecek iki filmin konusunun birbiriyle bağlantılı olması bekleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise Tom Cruise’a Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Simon Pegg, Nicholas Hoult ve Hayley Atwell gibi ünlü isimler eşlik edecek.

Tom Cruise’un motosikletle göklere çıkıp paraşütle yere süzüldüğü görüntüleri buraya bırakıyoruz, evde ve yalnız başınıza denemeyiniz: