kristen stewart ve mackenzie davis’li happiest season’dan fragman

kristen stewart ve mackenzie davis’li happiest season’dan fragman


20 kasım'da hulu'da


25 Kasım’da Hulu üzerinden yayınlanacak, Christmas ruhunu romantik komedi türüyle birleştirecek Happiest Season’dan bir fragman paylaşıldı.

Son olarak Underwater ve Charlie’s Angels gibi yapımlarda izlediğimiz Kristen Stewart ve Halt and Catch Fire, Blade Runner 2049, Terminator: Dark Fate gibi projelerden tanıdığımız Mackenzie Davis’in başrollerini paylaştığı Happiest Season, kız arkadaşına evlenme teklifi etmeyi düşünen ancak arkadaşının ailesinin oldukça muhafazakâr olduğunu öğrenen Abby’nin hikayesini anlatıyor.

Kristen Stewart’ın canlandırdığı Abby, kız arkadaşının ilişkilerini ailesinden sakladığını öğrendiğinde, ilişkisini sorgulamaya başlıyor. Film, aile tarafından kabul görmek, kendine karşı dürüst olmak gibi konular etrafında dönerken tabii ki Noel’i mahvetmemek gibi klişe bir temada birleşiyor. Her yıl ABD’de vizyona giren binlerce Christmas temalı filmler arasından kadrosuyla aradan sıyrılmayı başaran yapımlardan biri olmak isteyen filmin yönetmenliğini 2016 yılında The Intervention filmine imza atan, aynı zamanda oyuncu kimliğiyle tanınan Clea DuVall yapıyor.

Senaryosunu yönetmen DuVall ile birlikte Mary Holland’ın kaleme aldığı filmde Stewart ve Davis’e Alison Brie, Aubrey Plaza, Daniel Levy, Burl Moseley, Victor Garber, Mary Steenburgen ve Mary Holland gibi isimler eşlik ediyor.

Filmin yönetmeni Clea DuVall, Happiest Season’ı “LGBTİ+ bireylere odaklanan ilk büyük, tatil temalı romantik komedi filmi” olarak tanımlıyor ve filmin bu yönüyle tatil klasikleri arasına girmesini umduğunu paylaştı.