lana del rey yeni bir albüm üstünde çalışmaya başladığını duyurdu

lana del rey yeni bir albüm üstünde çalışmaya başladığını duyurdu


hadi hayırlısı


Geçtiğimiz yıl Norman Fucking Rockwell! albümüyle yıl sonu listelerine kafadan giriş yapan Lana Del Rey, bütün ülke seçim sonuçlarına odaklanmışken yen bir albüm daha kaydedeceğini açıkladı. Daha diyoruz çünkü hali hazırda yayınlanmayı bekleyen Chemtrails Over the Country Club isimli bir Lana Del Rey albümü kenarda beklliyor.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Lana Del Rey (@lanadelrey)’in paylaştığı bir gönderi ()

Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla hayranlarına yeni haberi veren Rey, normalde 5 Eylül’de yayınlanması gereken ama pandemisi o’su şu’su bu’su derken artık yayın tarihi belli olmayan yeni albümü “Chemtrails Over the Country Club hakkında bir açıklama yapmazken albümden Let Me Love You Like a Woman isimli şarkıyı önden paylaşmıştı.

Bizler albüm tarihine dair bir açıklama beklerken bir anda herkesin en umursamadığı anda yeni bir albüm duyuran Rey, ismini paylaşmadığı müstakbel yeni uzunçalarında ABD tarihinin sevilen klasik şarkılarını yorumlayacağını açıkladı. Son albümüne kıyasla epey folk bir atmosferde olacak albüm haberinin yanı sıra Rey, küçük bir sürprize daha imza attı.

Futbol taraftarlarının Liverpool ile özdeşleşmesiyle tanıdığı Carousel’in 1945 çıkışlı ve Gerry and the Pacemakers’ın 1953’te cover’ladığı versiyonuyla büyük bir tribün şarkısına dönüşen You’ll Never Walk Alone’u seslendirdiği bir video paylaşan Rey, bu kaydın da yakın zamanda duyurulacak bir Liverpool belgeseline ait olduğunu paylaştı.

Seçim sonrası dönemde daha da detay duyacağımız albümü bir kenara bırakıp You’ll Never Walk Alone’un LDR tarafından seslendirilen acapella versiyonuna göz atabiliriz.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

For the new documentary about Liverpool x @liverpoolfc

Lana Del Rey (@lanadelrey)’in paylaştığı bir gönderi ()