billie eilish belgeseli the world’s a little blurry’den yeni bir fragman

billie eilish belgeseli the world’s a little blurry’den yeni bir fragman


26 şubat 2021


Son iki yılda müzik dünyasının en popüler ismi olmayı başaran Billie Eilish’in  Apple TV+ ile ortaklaşa hayata geçirdiği belgeseli Billie Eilish: The World’s A Little Blurry’den uzun bir fragman paylaşıldı.

R.J. Cutler’ın yönetmen koltuğunda oturduğu ve Billi Eilish’in bağlı olduğu plak şirketi Interscope Records iş birliğiyle hayata geçirilen belgesel, sanatçının dinlenme rekorları kıran ilk albümü When We All Fall Asleep, Where Do We Go?’nun yapım sürecini anlatıyor. 2018’in Temmuz ayından beri çekim yapıldığını ve 2020 bitmeden belgeselin yayınlanmış olacağını da paylaşan Eilish, küçük bir gecikmeyle de olsa bu tarihi tutturmuş gözüküyor.

Eylül ayında kısa bir tanıtım fragmanıyla bizlere merhaba diyen belgesel, bugün ilk uzun fragmanıyla meraklısının karşısına çıktı. Eilish’in genç yaşta kazandığı şöhretle ilişkisinden küçük yaştaki performatif kişiliğine kadar geniş bir yelpazede içerik vaat eden belgeselin yayın tarihi de belli oldu.

26 Şubat 2021’de yayınlanacak The World’s A Little Blurry’nin fragmanıyla Billie Eilish’in dünyasına girmeye hazırlanın.