wonder woman 1984’ün açılış sahnesi yayınlandı

wonder woman 1984’ün açılış sahnesi yayınlandı


25 aralık


Başrollerinde Gal Gadot ve Chris Pine’ı tekrar buluşturan ve corona sebebiyle vizyon tarihi ertelenen yapımlardan biri olan Wonder Woman 1984‘ün açılış sahnesi yayınlandı.

Bizi seksenli yıllarda götürecek Wonder Woman, Patty Jenkins’in yönetmenliğindeki serinin ilk filmiyle son on yılda DC’nin yaptığı en iyi film olarak öne çıkmış ve aynı zamanda bir kadın süper kahramanın hikayesini anlatmasıyla beyaz perdede çok da görmediğimiz bir durumun altından başarıyla kalkmıştı.

Bu başarının ardından doğal olarak bir takım beklentiler doğuran yapım, gişede yakaladığı büyük başarının ardından paralel filmlerle de DC evreninin silkinip kendine gelmesine de elinden geldiği kadar yardımcı olmuştu. Wonder Woman 1984’ün senaryosu, bir kez daha Jenkins ile beraber 2014 yapımı Godzilla’nın senaristi Dave Callaham ile The Flash ve Titan dizilerinin yaratıcıları arasında yer alan Geoff Johns imzasını taşıyor. 80’ler mevzu bahis olunca haliyle Sovyetler ve Soğuk Savaş gibi başlıkların ağır bastığı filmde, ağırlıklı olarak komedi yapımlarında görmeye alışık olduğumuz Kristen Wiig’i filmin yeni karakteri Cheetah, Narcos‘un Javier Pena’sı ve Game of Thrones‘un Oberyn Martell’i Pedro Pascal’ı da insanların zihinlerini kontrol edebilme özelliğine sahip DC evreninin güçlü karakteri Maxwell Lord olarak görüyoruz.

Hans Zimmer’ın müziklerini yaptığı, Robin Wright ve Connie Nielsen’ın ilk filmdeki rolleriyle az da olsa gözükeceği; Natasha Rothwell, Ravi Patel, Gabriella Wilde, Kristoffer Polaha, Amr Waked gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı film, 25 Aralık olarak açıklanan son vizyon tarihiyle eş zamanlı olarak hem beyaz perdede hem de HBO Max’te olacak.

Filmin açılış sekansından paylaşılan 3 dakikalık video hemen aşağıda.