glastonbury 2021 yılında da gerçekleşmeyecek

glastonbury 2021 yılında da gerçekleşmeyecek


müzik sektörü zorunlu izinde


Müzik dünyasının en prestijli ve geniş kapsamlı etkinliklerinden biri olan Glastonbury, bu yıl olduğu gibi 2021’i de pandemi bağlantılı süreç dolayısıyla pas geçecek.

2020 yılında etkinliğin tam da Covid-19’un en ateşli günlerine gelmesi sebebiyle normal olarak iptal etmek zorunda kalan Michael ve Emily Eavis, festivalin resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamayla Glastonbury’nin 2021 yılında da müzik severlerle buluşmayacağını üzülerek belirtti. “Herkesi hayal kırıklığına uğrattığımız için üzgünüz” diyerek bizleri de duygusallaştıran Eavis ailesi aynı zamanda 2020 için bilet alan şanssız kişilerin biletleriniz 2022’de de geçerli olacağını hatırlattı.

Müzik dünyasının gidere için düştüğü karanlık çukurun en büyük isimlerinden biri olan Glastonbury, belki değişen şartlara ve zamana ayak uydurmayı başarmış bir şekilde 2022’de bu iki yıllık açığı kapatacak bir şekilde geri döner. O günler gelene kadar, sosyal hayatımızın normale yakın günlere dönmesini iple çekiyoruz. Umarız festivaller bir yana, hayatını müzik endüstrisinden kazanan, dev sistemin içinde büyük küçük demeden emek veren herkesin bu olağanüstü şartlarda hayatını devam ettirebildiği ve tekrar konser mekanları önünde bira tokuşturacağımız günlerde buluşmak dileğiyle.