pj harvey “the mess we’re in” şarkısının demosunu paylaştı

pj harvey “the mess we’re in” şarkısının demosunu paylaştı


devamı da geliyor


Haziran ayında bütün kataloğunu parça parça plak formatında yayınlayacağını duyuran PJ Harvey, sözünü tutmaya devam ediyor.

Bir yıl devam edecek serinin başlangıcı olarak Harvey, 1992’de yayınladığı Dry isimli ilk albümünü 24 Temmuz’da Dry-Demos isimiyle plak formatında yayınlamıştı. Seriye kariyerinin erken dönem işleriyle devam eden PJ Harvey’nin albümlerinde parmağı olan söz yazarı ve yapımcı John Parish’in katkıda bulunduğu yeniden basımlar, yeni ve daha önce görülmemiş ek materyallerle birlikte gelmeye devam ediyor.

20 yıldır basımı yapılmayan albümü ve bütün bu yeniden basım haberini kutlamak için, Dry-Demos’tan Sheela-Na-Gig şarkısının demo versiyonunu önden paylaşan PJ Harvey, şimdi de 2000 yılında yayınladığı Stories From the City, Stories From the Sea albümünü plak formatına dönüştürüyor. Bu albümün tanıtımı için de albümde Thom Yorke ile birlikte seslendirdikleri melankoli yüklü The Mess We’re In şarkısının demo kaydını önden paylaştı.

2020 içerisinde Dry (1992), Rid of Me (1993), To Bring You My Love (1995) ve Dance Hall at Louise Point (1996) albümlerini plak formatında yayınlayan PJ Harvey, ayrıca Ocak ayının sonunda da 1998 çıkışlı Is This Desire? albümünün ekstralarıyla birlikte bu seriye dahil olacağını paylaşmıştı. Şubat ayının 21’inde de Stories From the City, Stories From the Sea albümüyle bu seriyi devam ettirecek Harvey, bakalım bu yılı da 2020’de olduğu gibi dolu dolu geçirecek mi?