the silence of the lambs’teki clarice karakterine odaklanan diziden fragman

the silence of the lambs’teki clarice karakterine odaklanan diziden fragman


11 şubat


Anthony Hopkins’e Oscar heykelciği kazandıran The Silence of the Lambs’in bir yıl sonrasında geçen ve filmde Jodie Foster’ın canlandırdığı Clarice Starling karakterinin hikayesini anlatacak Clarice dizisinden ilk fragman yayınlandı. Dizi, 11 Şubat’ta ilk bölümüyle ekranlara gelecek.

Psikolojik gerilim ve seri kati filmlerinin kesişim noktasında en başarılı örnek olarak duran The Silence of the Lambs’in ana karakteri Clarice Starling’in malum olaydan bir yıl sonraki halini izleyeceğimiz yaptım CBS ile ekranlara dönüyor. Jodie Foster’ın hayat verdiği Clarice Starling karakterini daha önce Pretty Little Liars ve The Originals gibi dizilerde izlediğimiz Rebecca Breeds canlandırdığı yapımda karakterimizin bir yandan seri katillerin peşinde koşmasını bir yandan da Washington’daki karmaşık politika dünyasının içinde ayakta kalmaya çalışma mücadelesine ortak olacağız.

Dizinin senaryosunu yeni Star Trek film ve dizilerinin senaristi olan, aynı zamanda Fringe ve Sleepy Hollow gibi dizilerinin yaratıcısı olarak tanınan Alex Kurtzman ile Rachel Getting Married ve The Mummy filmlerinin senaristi olan Jenny Lumet ikilisi kaleme alıyor. İkili, aynı zamanda dizinin yapımcı koltuğunda oturacak.

İlk bölümüyle 11 Şubat’ta ekranlara gelecek dizinin ilk fragmanı hemen aşağıda.