david lynch, yeni netflix dizisinde kyle maclachlan’la tekrar bir araya mı geliyor?

david lynch, yeni netflix dizisinde kyle maclachlan’la tekrar bir araya mı geliyor?


geliyor mu acaba?


Geçtiğimiz Kasım ayında David Lynch, 2021’de çekimlerine başlayacağı Wisteria aka Unrecorded Night ismindeki yeni bir Netflix dizisi üzerinde çalıştığını paylaşarak bizi oldukça heyecanlandırmıştı. Lynch’in detaylarını devlet sırrı gibi gizli tuttuğu diziyle ilgili, Twin Peak’sın Dale Cooper’ı Kyle MacLachlan’ı göreceğimiz söylentileri ortalıkta gezinmeye başladı.

Kulağımıza gelen bu söylenti, direkt olarak birinci ağızdan gelen bir paylaşımdan kaynaklanıyor. Lynch’le uzun süre birlikte çalışan MacLachlan’ın Instagram hesabında yayınladığını paylaşım hayranlarına, Twin Peaks yıldızının yeni dizi hakkında bir ipucu verdiğini düşündürtüyor.

Hayranları böyle bir tahminde bulunmakta hiç de haksız sayılmaz çünkü MacLachlan, asılı mor salkımların -wisteria’ların- fotoğrafını “Beeutiful #wisteria açıklaması ve etiketiyle birlikte paylaşıyor. MacLachlan’ın, Twin Peaks’in yanında Lynch’in “Dune” ve “Blue Velvet”inde de yer aldığını göz önünde bulundurursak, bu paylaşımın yeni diziye bir gönderme potansiyeli taşıdığını tahmin etmek çok da zor değil.

Lynch tarafından yazılıp yönetilecek Wisteria/Unrecorded Night’ın ekibine usta yönetmenin eski çalışma arkadaşı Sabrina S. Sutherland yapımcı, uzun süredir birlikte çalıştığı Peter Deming’de görüntü yönetmeni olarak katılacak. Peki MacLachlan, Lynch’le birlikte geri dönüyor mu yoksa sadece bahar çiçeklerinin keyfini mi çıkarıyor? Ateş olmayan yerden duman çıkmayacağını düşünüp, ümitlerimizi yeşerten bu söylentinin doğru olmasını umuyoruz.