m. night shyamalan’ın yönettiği müzik videosunu yayında

m. night shyamalan’ın yönettiği müzik videosunu yayında


saleka – the sky cries


The Sixth Sense, Split ve Glass gibi filmlerle tanıdığımız yönetmen M. Night Shyamalan’ı, ilgi çekici atmosferiyle beğeni toplayan Apple Tv+ dizisi Servant ile bol bol anıyorduk. Shyamalan, diziden esinlenen sürpriz bir projeyle karşımıza çıktı.

Şu sıralar bir diğer projesi “Old” üzerinde çalıştığını bildiğimiz Shyamalan, sanatçı Saleka’nın Servant’la yakından alakalı “The Sky Cries” müzik videosunu yönetmenliğini üstlendi. Servant severlere hiç de yabancı olmayan The Sky Cries, dizinin 2. sezon 8. bölümünden tanıdık geliyor. Aslında tam olarak bu nedenle de müzik videosu, dizinin hikayesini ve temasını takip ediyor.

Müzik videosunda Saleka’yı, Servant’ın geçtiği evde hayalet gibi gezinen Vivian Dale isimli bir karakter olarak görüyoruz. Shyamalan, diziye yakın bağlantısını bir bakışta anlayabildiğimiz videoyu bu nedenle kolaylıkla 3. sezon başlamadan önce çektiklerini paylaşıyor.

Çıkış tarihi henüz belli olmayan Servant’ın 3. sezonunu beklerken M. Night Shyamalan’ın yönettiği, dizinin bir başka bölümü edasındaki Saleka’nın “The Sky Cries” müzik videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.