daniel avery’den sürpriz albüm müjdesi

daniel avery’den sürpriz albüm müjdesi


together in static


Daniel Avery, kayıtlarını tamamen pandemi döneminde gerçekleştirdiği vegeçen Haziran ayında sürpriz bir şekilde yayınladığı üçüncü stüdyo albümü Love + Light‘tan bir sene sonra yeni bir albümle geri dönüyor.

Avery’nin yeni albümü Together In Static, geçen sene Mayıs ayında Londra Hackney Kilisesi’nde gerçekleştirdiği sosyal mesafeli canlı performansı için hazırladığı özel parçaların sonucunda ortaya çıkmış. İlk olarak Hackney Kilisesi’nde birkaç orijinal şarkısıyla samimi bir konser verme düşüncesiyle başlayan Avery’nin yolculuğu, parçalarının derinlik kazanmasıyla bir albüme dönüşerek son buluyor. Avery, bu albümü için “en iyi çalışmalarımdan biri” demeyi de ihmal etmiyor.

Sanatçı albümün yanında bir de daha önce duyulmamış parçalarıyla sürükleyici performansını birleştirdiği kilisede gerçekleşecek özel bir konserini 23 Haziran’da yayınlayarak hayranlarının bu özel deneyimi tatmasını sağlayacak. Phantasy and Mute etiketiyle 24 Haziran’da yayınlanacak Together in Static albümünün ön siparişini buradan verebilir, parça listesine aşağıdan ulaşabilir, albümde yer alan “Endless Hours” teklisini de bir tık aşağısından dinleyebilirsiniz. Ayrıca konseri detaylarına da buradan ulaşabilirsiniz.

Parça Listesi:

01. Crystal Eyes
02. Yesterday Faded
03. Nowhere Sound
04. The Pursuit of Joy
05. Fountain of Peace
06 .Together in Static
07. A Life That Is Your Own
08. Hazel and Gold
09. [hope comes in many forms]
10. Endless Hours
11. The Midnight Sun