george clooney’nin brad pitt hayranlığını abarttığı reklama bağlanıyoruz

george clooney’nin brad pitt hayranlığını abarttığı reklama bağlanıyoruz


tamam biz de seviyoruz da...


İnsanların hayallerini gerçekleştirmelerine olanak sağlayan bir fonlama platformu olan Omaze’in yeni reklam filmi, Brad Pitt hayranlığıyla kontrolden çıkmış bir George Clooney’yi bizlerle tanıştırıyor.

Daha önce Spice Girls ve HAIM gibi isimlerle iş birliği yaptığını gördüğümüz Omaze, bu sefer George Clooney ve eşi Amal Clooney’nin İtalya’daki Como Gölü kenarında yer alan evlerinde misafir edeceği şanslı kişiyi seçme konusunda Cooney ailesine aracılık ediyor.

Videoda Clooney, karantina sırasında ünlü olmayan, sıradan bir insanla arkadaş olan Clooney’nin onu Brad Pitt hayranlığıyla darlaması etrafında dolaşıyor. Onu Oceans serisi ve kendi eski filmleriye boğan Clooney’i “gelmiş geçmiş en kötü oda arkadaşı” olarak ilan eden ev sahibinin isyan dolu sözlerine şahit olmak için sizleri böyle alalım.

Son katılımın 16 Temmuz’da, kazananın da 4 Ağustos’ta duyurulacağı etkinlikte şansınızı denemek, bütün masrafları Clooney şifti tarafından karşılanacak bir “after pandemi” tatiline katılmak isteyenleri hemen BU ADRESE alalım.