merakla beklediğimiz yeni black midi albümünden bir şarkı+video geldi

merakla beklediğimiz yeni black midi albümünden bir şarkı+video geldi



2019 çıkışlı Schlagenheim isimli ilk albümlerinin ardından bir diğer merakla beklenen çalışması Cavalcade için gün sayan black midi, 28 Mayıs’ta yayınlanacak albümlerinden Chondromalacia Patella isimli bir tekli paylaştı.

Geordie GreepMatt Kwasniewski-KelvinCameron Picton ve Morgan Simpson’dan oluşan grup, paylaşılan bu tekliyle ilgili “Chondromalacia Patella (Kondromalazi patella), diz kapağının alt tarafındaki kıkırdağın parçalanmasından kaynaklanan diz ağrısını ifade eder. Tahmin edebileceğiniz gibi, şarkı biyografik bir şarkıdır ve bir grup üyesinin koşu yaralanmasından esinlenerek yazılmıştır. Bu açıdan bakıldığında şarkı, koşunun neşesi, çığlıklarla noktalanan kısa ağrı patlamaları ve daha sessiz iyileşme anları arasında gidip geliyor gibi görünüyor.” açıklamasını yaptı.

Vilhjálmur Yngvi Hjálmarsson ve susan_creamcheese ikilisinin yönetmenliğinde bir videoyla gelen şarkı Google Maps’ten alınan görsellerin üç boyutlu animasyonlarla harmanlanmış halinden oluşuyor. 28 Mayıs’ta yayınlanacak albümün yeni teklisini hemen aşağıda bulabilirsiniz.