sharon van etten ve angel olsen aynı şarkıda buluştu

sharon van etten ve angel olsen aynı şarkıda buluştu


like i used to


Indie rock dünyasının iki önemli singer/songwriter’ı Like I Used To isimli şarkıda güçlerini birleştirdi.

Geçtiğimiz on yılın en üretken ve başarılı birkaç isminden ikisi olan Sharon Van Etten ve Angel Olsen, ortaya çıkardığı her işle bizleri mest etmeyi başarmıştı. Hem solo albümleri hem de başka sanatçıların şarkılarını misafir olara yaptıkları döndüre döndüre dinlediğimiz ikili, bu sefer ilk defa aynı şarkıyı seslendirmek için bir araya geldi.

Bir araya gelmeleriyle ilgili konuşan Van Etten, “Çok yakın olmamamıza rağmen, Angel tarafından her zaman desteklenmiş hissettim ve onu bu tuhaf müzik dünyasında bir meslektaş olarak görüyordum. Yol boyunca pek çok kez birbirimize saygımızı ve sevgimizi sunduğumuz an oldu. Nihayet 2020 Haziranında birlikte şarkı söylemek isteyip istemediğini sormak için cesaretimi topladım. Açgözlü davrandım ve hızla ona üzerinde çalıştığım bir parçayı gönderdim. ” diyerek şarkının ortaya çıkış hikayesini de anlatmayı ihmal etmedi.

Olsen’ın da aynı şekilde yıllardır birlikte çalışma teklifini sunmak için doğru zamanı beklediği ama bir türlü soramadığını öğrendiğimiz bu taze dostluk, yakın da bize bol bol güzel şarkı ve kalp kırıklığıyla geri dönecek gibi gözüküyor. İkilinin ilk ortak çalışması Like I Used To, Kimberly Stuckwisch’in yönetmenliğinde çekilen hoş ötesi hoş videosuyla hemen aşağıda.