daha güzel günlerin habercileri: converse all star sanatçıları denzi ve rinxlaya

daha güzel günlerin habercileri: converse all star sanatçıları denzi ve rinxlaya


frontal'a kulak verin


İlkbahar, içimizde yeşermeye aday tüm umutlar için, güzel günler için en güzel mevsim. Umutların yeşermesine vesile olan şeyler ise herkes için değişken. Kimi zaman ise ortak umutların tercümanı olan, hayallerle şekillenen o an’lar var. O an’lar, kimi zaman aldığımız bir haber, kimi zaman kulak misafiri olduğumuz bir konuşma, kimi zaman okuduğumuz kitapta geçen bir cümle, kimi zaman ise bir şarkıdır.

Bir şarkı, ortak hayallerle, beraberce yoğrulmuş farklı fikirlerle tek ses olan, çok sesliliğin ahengiyle dinleyicisinin hayallerine ortak olan bir şarkı… Daha güzel günler için geliyor.

Converse Türkiye’nin Converse All Star sanatçılarından Rinxlaya ve Denzi’nin iyimserlik ve umuttan yola çıkarak, gelecek daha iyi günlerin motivasyonuyla hazırladıkları FRONTAL, beklenmedik ritimlerle beklenen hayallere eşlik etmek için Universal Music Türkiye etiketiyle şimdi yayında.

Albümleri, konuk olduğu kayıtlar ve yapımcılığını üstlendiği işlerle usta müzisyen Şevket Akıncı’nın mentorluğunda, elektronik ve deneysel sound’ları hip hop’la birbirine yakıştıran Rinxlaya ile gücünü underground sahneden alırken pop’tan rock’a uzanan çok sesli bir kimlik sahiplenen Denzi’yi bir araya getiriyor FRONTAL.

Vurucu bir girişin ardından Denzi’nin sözü Rinxlaya’nın hipnotize edici vokal mesaisine bıraktığına, ardından ikilinin kendi stillerini ne kadar da uyumlu bir hale getirdiğine tanıklık ediyoruz. Elektronik ve tuşluların rol çaldığı bir arka planda, rock’tan minik caz dokunuşlarına uzanırken hip hop’ı başrole koyan, düşüncede birbirine ne kadar zıt gelse de uygulamada bir o kadar uyumlu olan farklı müzik türleri eşliğinde hayallerin tek bir potada eriyip ortak bir hayale dönüştüğünü duyuyoruz.

Bu proje, yaratıcılığı ve kendini özgürce ifade edebilmeyi destekleyen, Converse’in yeni nesil sanatçılara günden güne artan desteğinin ve geleceğin sınırlarını zorlayacak bir kültür yaratmaya kendini nasıl adadığının bir başka örneği niteliğinde.

Frontal’ı kutlamak için düzenlenen lansman partisinde dün gece sahne alan Denzi ve Rinxlaya, ilk defa hazırladıkları özgün parçayı canlı performanslarıyla dinleyicilerle buluşturdu. Frankhan İstanbul’da All Star sanatçılarının katılımıyla gerçekleşen lansman partisinde davetliler eğlenceli vakit geçirdi.

İşte lansmandan kareler:

FRONTAL, aynı zamanda Converse All Star Anthem’ın da bir parçası. Converse All Stars projesi kapsamında dünyanın dört bir yanındaki sanatçılar tarafından yaratılan ve 21 Nisan’da piyasaya sürülen All Star Anthem isimli şarkı, proje fikrini özümsercesine yeni ve orijinal bir müzik karışımı. ‘Beklenmedik bağlantılar’ fikrinden ilham alan All Star Anthem, dünyanın dört bir yanındaki All Star’lar tarafından çeşitli kültürel vuruşlar ve müzikal etkilerle yaratılan ritimleri; yapımcılığını Brezilyalı ikon Marcelo D2’nun üstlendiği tek bir parça olarak müzikseverlerle buluşturdu.

Şimdi, daha güzel günlere doğru son hız giderken, umutlarımızı ve iyimserliğimizi de alıp FRONTAL’a eşlik etme zamanı!

Eşlik ederken All Star Projesi hakkında daha detaylı bilgiyi okuyabilirsiniz.

All Star Topluluğu, dijital ve fiziksel marka deneyimlerini, Converse özelinde hazırlanan marka çalışmalarını ve sunduğu mentorluk fırsatlarıyla All Star’ları birbirine ve Converse’e bağlayan küresel bir ağ görevi. Topluluk, Stil, Spor, Sanat ve Müzik ile ilgili disiplinlerde çalışmalar yaratan keşfedilmemiş yetenekleri ortaya çıkarmaya ve çalışmaları için onlara imkanlar sunmaya çalışan canlı bir kolektif. Converse, bu proje kapsamında yer alan bireysel All Star’ların, portföylerini, bağlantılarını güçlendirmeyi hedeflerken ve yaratıcı kariyerlerini ilerletmek için özel finansman ve mentorluk yoluyla desteklemeyi amaçlıyor. Bu projeleri finanse ederek ve mentorluklarla destekleyerek, hem yaratıcı alanlarda daha fazla fırsat sunarak sınırları zorlamayı hem de bu All Star topluluğu üyelerinin bireysel çalışmalarını geliştirmeyi hedefliyor.