steve martin ve martin short’u buluşturan hulu yapımından fragman

steve martin ve martin short’u buluşturan hulu yapımından fragman


only murders in the building


Hollywood’un en saygıdeğer isimleri arasında yer alan ve komedi sinemasının büyük ustaları olarak kabul edilen Steve Martin ve Martin Short’un buluştuğu, yanlarında da Selena Gomez’in yer aldığı Hulu yapımı Only Murders In The Building’ten bir fragman yayınlandı.

Ocak ayında Hulu’nun Grace and Frankie’nin yaratıcısı John Hoffman ve Steve Martin’in bir fikrine dayanarak hayata geçeceğini duyurduğu Only Murders in the Building, gerçek bir suç hikayesinin komedi bakış açısından anlatacak. Dizi, saplantılı bir ilişki paylaşan üç yabancının etrafında dönecek ve hikayenin temelini oluşturan cinayet mevzusuyla da komedi ve gizem arasında gidip gelecek.
Selena Gomez’in başrolünün yanında yönetmen Dan Fogelman’la birlikte yapımcı olarak görev yapacağı dizi sanatçının Disney Channel’da yayınlanan “Wizards of Waverly Place”teki rolünden sonra ilk uzun soluklu TV rolü olacak.
31 Ağustos’ta Hulu üzerinden izleyiciyle buluşacak yapım, iddialı başrolleriyle şimdiden ilgimizi çekmiş durumda. Diziden gelen ilk fragman da hemen aşağıda.