jerry seinfeld, netflix’in unfrosted projesinin başına geçiyor

jerry seinfeld, netflix’in unfrosted projesinin başına geçiyor


hem başrol hem de yönetmen olacak


Netflix’in kanki kontenjanındaki ünlü isimlerinden Jerry Seinfeld, markanın yeni projesi Unfrosted’ın hem başrolünde yer alacak hem de filmin yönetmenliğini üstlenecek.

ABD’nin en popüler ve saygı gören “old school” komedyenlerinden biri olan Jerry Seinfeld, Netflix ile Comedians In Cars Making Coffee programının yanı sıra Jerry Before Seinfeld ve 23 Hours to Kill isimli stand-up’larıyla uzun süredir iş birliği içindeydi. Unfrosted isimli yeni filmiyle bu ortaklığı bir adım ileri taşımaya hazırlanan Seinfeld, aynı zamanda kendi ismini taşıyan dizisinin yayın haklarını da beş yıllığına Netflix’e devretti.

Unfrosted’a dönecek olursak, Seinfeld’in başrolünü üstlenip yönetmen ve yapımcı koltuğunda oturacağı yapım; bir stand-up gösterisinde Pop-Tarts’ın dünyayı sarsan icadı konusunda anlattığı bir şakanın filme dönüşmüş hali. Seinfeld’in senaryosunu Spike Feresten ve Barry Marder ile birlikte kaleme alacağı Unfrosted’ın çekimlerinin önümüzdeki yılın bahar aylarında başlaması bekleniyor.

Pandemi döneminde televizyonda mutsuz insanları izlerken bu fikrin birden aklına geldiğini paylaşan Seinfeld, bakalım kısa bir şakayı nasıl uzun metraj bir filme dönüştürecek göreceğiz.